tisdag, juli 21, 2009

Det händer saker

Nu har det gått 2 veckor sedan Jakobs ankomst. Det är full rulle, samtidigt som inget särskilt händer. Idag har vi varit på vår första familjepromenad in till stan, och en sån enkel sak kändes som ett projekt att få till. Men ett trevligt sådant!

För en vecka sen återupptog jag stickningen på min Zetor-sjal som nu är nästan klar. De sista varven räknar jag med att hinna med ikväll, ifall det inte blir ett visst barn som plötsligt vaknar och bestämmer sig för att vara kvällspigg...

På nämnda stadspromenad så impulsshoppade jag en klänning/tunika. Härligt att kunna köpa vanliga kläder igen :) När jag såg den så kände jag direkt: "en Anna-klänning". Och i sekunden efter tänkte jag "Lakesidesockorna!" som ju legat sorgligt bortglömda sen jag precis bara hann börja på dem. Och mycket riktigt, när sockorna väl är färdiga (jo, det här är alltså första sockan...) kommer de att bli så fina ihop!

8 kommentarer:

kristina sa...

Roligt med baby, men också roligt med så fina grejor. Gillar färgerna! Riktiga Kristinafärger!...men tydligen Annfärger också.

Dödergök sa...

Vad matchat och snyggt! Jag blev just klar med mina lakeside sockor och det är verkligen ett jättekul mönster.

Bebben är väldigt söt han med. :)

Marie sa...

Ge inte upp på Lakeside, du kommer att bli så nöjd när du är klar. De var verkligen jätteroliga att sticka.

Medea sa...

Ååh grattis till den lille. Har inte varit inne på din sida på ett tag och så har det gått flera veckor sen han föddes. Ett stort grattis till er lilla familj.
kram Efwa - Medea

Anna sa...

Jag längtar lite efter att få köpa vanliga kläder. Har aldrig hittat så mycket fint i alla kataloger och affärer som nu när jag inte kan ha såna kläder! Men snart så. :)

Väntar spänt på att få se dina Lakeside-sockar tillsammans med klänningen, blir nog jättefint. :)

Signe sa...

Jakob heter min son också, han fyller 10 i morgon, så han är också ett sommarbarn!

SUSANNE sa...

GRATTIS! Längesedan jag kollade bloggar och även bloggade själv men nu skall det bli ändring på det. Hoppas få se dig och den lille på stickcafé i höst : )

Sunna sa...

sockorna kommer bli grymma till den klänningen, hoppas ni har det bra