tisdag, juni 30, 2009

Tröstshopping, dag +4

Om det råkar vara så att man är jättegravid och uttråkad så kan det råka att man beställer lite garn. Bara för att ha nåt att göra. Och för att det råkar vara lite rea hos Garnkorgen.


Nu råkar det sig förstås att just jag har gjort detta (ifall nu nån trodde annat). Bomullsgarnerna från Debbie Bliss är rea alltså, och Silk Garden sock i färg 8 som jag suktat efter länge var jag ändå tvungen att ha. Nu känns det lite bättre :) Så enkelt kan det faktiskt vara ibland. Ja, sen åskar och regnar det också, vilket kom som en lättnad efter all sol och hetta.

4 kommentarer:

Anonym sa...

hoppas du inte blir galen, natten innan anton kom (10 dar sen) fick jag näsan ett hysteriskt anfall :o). lycka till och hoppas bebisen kommer snart. kram stina

Emmas dagar sa...

Du har det inte lätt du... ;-)
Hoppas ni inte behöver vänta alltför länge till.
Vi gick och väntade på vår Tös för 3 år sedan, i liknande hetta, hon kom den 2 juli.

Anna sa...

Du inser att vi alla hoppas på babynyheter när du är tyst i en dag?

Jag håller tummarna för att den lille snart ska ha hyfset att ta sig ut. Jag är inte gravid men lider som en strandad val i öknen i vårt varma hus (kl23 igår hade vi 28,3 grader i den svalaste delen av vardagsrummet...) och tror att jag någonstans kan föreställa mig ungefär hur du känner dig.

Men garn hjälper, va? :)

rosalucia sa...

Vilken bra ide!!! Fast det kan ju nog hända att garnet blir liggande nåt år eller så OM nu bebisen behagar komma ut snart...??
Mys-tider väntar...
Jodå, lite avis blir jag allt...(fast jag har fått vara med om det fyra ggr)
Ha det bäst!